A 28.HU WEBÁRUHÁZ ÜZEMELTETŐJE A TOP NRG ENERGETIKAI VÁLLALAT

EWH 80 SI EEC

135 900 Ft

Készleten

Electrolux EWH 80 SI EEC Smart Inverter elektromos vízmelegítő, zománcozott belső tartállyal, inverteres vezérléssel, maximális energiahatékonysági osztállyal és beépített Wi-Fi-vel.

A kosárhoz
Gyártó:
Cikkszám:EWH80SIEEC

Electrolux EWH 80 Smart Inverter elektromos vízmelegítő, digitális INVERTER technológiával, egy egyedülálló technológia, amelyet először egy vízmelegítőkben alkalmaztak, célja az elektromos hálózat terhelésének csökkentése a teljesítményének automatikus megváltoztatásával.

A készülék függőlegesen és vízszintesen is felszerelhető, modern formájának, kompakt méreteiknek köszönhetően könnyű elhelyezni kis helyiségekben.

A vízmelegítő aktív anóddal (elektronikus anód) van felszerelve. Az anód egy titán rúd, amely biztosítja korrózióvédelmet.

Nem igényel cserét, éves karbantartást, és tízszeresére növeli a vízmelegítő belső falainak korrózió elleni védelmét.

A készülék intelligens memória módban megjegyzi a felhasználói szokásokat és ennek köszönhetően lehetséges a még nagyobb energiamegtakarítás. De előre programozással is beállítható és a vízmelegítő csak akkor melegszik fel, ha szükséges, vagy elindítható telefonról a wifi kapcsolatnak köszönhetően.

SI többlépcsős biztonsági rendszer

A speciális termosztát megakadályozza a víz felmelegedését 75°C fölé. Egy biztonsági leeresztő szelep védi a készüléket a túlnyomástól, egy biztonsági leválasztó eszköz pedig az elektromos kábelt a vízszivárgástól.

Intelligens memória technológia

Az intelligens memória technológia a felhasználói szokások memorizálására szolgál. Az első 7 napon a vízmelegítő megismerkedik a felhasználói szokásokkal, ez alapján összeállít egy algoritmust, amely szerint a jövőben működni fog.

X-Heat technológia

Egy olyan rendszer, amelyben a fűtőelem nem érintkezik közvetlenül a vízzel, speciális fémházakban van elhelyezve és a tartály alsó részén lévő karimához van rögzítve, így korlátozza a vízkőképződést, mely jelentősen megnöveli élettartamát.

Baktérium stop rendszer

Egészségügyi antibakteriális professzionális vízkezelő rendszer, amely a vízmelegítőben lévő víz hőkezelése (70°C -ig történő felmelegítés) során elpusztítja a mikroorganizmusokat a vízben, amikor a készüléket nem használják huzamosabb ideig.

Adatlap (magyar):
Bojler adatlap ELECTROLUX EWH SI 80 EEC

Tömeg 22,6 kg
Méretek 555 × 920 × 350 mm
Űrtartalom (nettó)

65 l

Max. energiafogyasztás

2 kW

Energiahatékonysági osztály

B

Fűtőelem anyaga

Réz

Max. nyomás

6 bar

Garancia

2 év

Vízmelegítési idő Δ 40°С

157 perc

Vízmelegítési idő 10-tól 75°С-ig

256 perc

Min. vízhőmérséklet

30 °С

Max. vízhőmérséklet

75 °С

Hálózati kapcsolat

Dugvillával szerelve

EAN-kód

7381032421128

Vásárlói vélemények

Még nincsenek vélemények.

Legyen az első aki értékeli ezt: "EWH 80 SI EEC"

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Keresés a termékek között

Back to Top
Product has been added to your cart