A 28.HU WEBÁRUHÁZ ÜZEMELTETŐJE A TOP NRG ENERGETIKAI VÁLLALAT

SUN 5/6/8/10/12K-SG

alacsony, 48 V-os akkumulátorfeszültséggel, amely biztosítja a rendszer biztonságát és megbízhatóságát. A kompakt kialakításnak és a nagy teljesítménysűrűségnek köszönhetően ez a sorozat támogatja az 1,3 DC/AC arányt, megtakarítva ezzel az eszközbefektetést. Támogatja a háromfázisú kiegyensúlyozatlan kimenetet, kiterjesztve az alkalmazási forgatókönyveket. CAN porttal (x2) BMS és párhuzamos, x1 RS485 port a BMS-hez, x1 RS232 port a távvezérléshez, x1 DRM port, ami okossá és rugalmassá teszi a rendszert.

Kompakt

Falra szerelhető rendszerünknek köszönhetően az inverter a fedél felnyitása nélkül normál szerszámokkal könnyen felszerelhető.

SUN sorozatunkat kompakt méret (422 x 699 x 279 mm) és közepes súly (33,6 kg) jellemzi. 

Az IP65 védettségi osztályba tartozik, 10 év garanciával.

Széles választék

Kimeneti (AC) névleges teljesítménytartomány: 5000 W-tól egészen 12 000 W-ig. Ez a sokoldalúan kihasználható háromfázisú, hibrid invertersorozat mind a háztartásokban, mind pedig közepes kereskedelmi létesítményekben történő használatra alkalmas.

Tulajdonságok

100%-os nem kiegyensúlyozott kimenet minden fázisban; max. 50% kimeneti névleges teljesítményig

Meglévő napelemes rendszerbe utólag beilleszthető DC és AC kapcsoló

Több akkumulátor párhuzamos támogatása hálózaton és hálózaton kívüli működéshez

Max. 240 A töltési / kisütési áram

48 V-os kisfeszültségű akkumulátor, szigetelő transzformátoros kialakítás, melynek köszönhetően jelentősen alacsonyabb a tűzveszély

6 akkumulátor töltési/kisütési időszak

A dízelgenerátorból származó energia tárolásának támogatása

• Tipikus alakalmazás: az önellátó napenergia fogyasztás maximalizálása. A PV rendszer által nappal termelt villamos energiát kezdetben a fogyasztók
használják fel. A többletenergia ezután a Deye valós full hibrid inverteren keresztül feltölti az akkumulátort. Az ilymódon eltárolt energia a
fogyasztók igényei szerint felhasználható.

• Tartalék energia a kritikus fogyasztók számára: a rendszer egymástól független kritikus fogyasztói kimeneti porttal és hálózati porttal van ellátva. Ezáltal a kritikus fogyasztók, például hűtőszekrények, routerek, lámpák, számítógépek és más kritikus készülékek áramellátását a hálózat meghibásodása esetén is biztosítani lehet. A rendszer 4 milliszekundumon belül képes automatikusan átváltani tartalék üzemmódba. Tekintettel arra, hogy az automatikus átváltási idő nagyon rövid, a kritikus fogyasztók zavartalanul működhetnek a nem inverteres légkondicionálók esetén is.

Alacsonyabb villanyszámla: Az akkumulátor töltésére és kisütésére 6 időszak áll rendelkezésre. A Deye hibrid inverterek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy az akkumulátort csúcsidőn kívül feltöltse, majd csúcsidőben kisüsse. Eközben támogatja a hálózati csúcskiegyenlítő funkciót, amely korlátozhatja a hálózatból származó maximális teljesítményt.

A végfelhasználók alapbeállítás szerint három üzemmód közül választhatnak:

 1. Visszatáplálás
  Ez az üzemmód lehetővé teszi a hibrid inverter számára, hogy a napelemek által termelt többletenergiát visszatáplálja a hálózatba. Ha a „használati idő” beállítás aktív, az akkumulátorban tárolt energia a hálózatba is visszatáplálható. A PV-energiát a rendszer a fogyasztók áramellátásának biztosítására és az akkumulátor töltésére használja, majd a felesleges energiát a hálózatba visszatáplálja. Az áramforrás prioritása a fogyasztók tekintetében a következő:
  a) Napelemek
  b) Hálózat
  c) Akkumulátor (amíg a százalékban meghatározott programozható kisütési értéket el nem éri).
 2. Zero energiabetáplálás a fogyasztók felé
  A hibrid inverter csak a csatlakoztatott tartalék fogyasztókat látja el energiával. A hibrid inverter nem szolgáltat energiát az otthoni fogyasztók számára, és nem táplál vissza áramot a hálózatba. A beépített CT érzékeli a hálózatba visszatáplált áramot, és az inverter teljesítményét a helyi fogyasztók ellátására és az akkumulátor
  töltésére korlátozza.
 3. Zero energiabetáplálás a CT felé:
  A hibrid inverter nemcsak a csatlakoztatott tartalék fogyasztókat látja el energiával, hanem a csatlakoztatott otthoni fogyasztókat is. Ha a PV energia és az akkumulátor teljesítménye nem elegendő, kiegészítésként a hálózatból is használ energiát. A hibrid inverter nem táplál vissza áramot a hálózatra. Ebben az esetben CT-re van szükség. A külső CT érzékeli a hálózatba visszatáplált áramot, és csak a helyi fogyasztók, az akkumulátor töltése és az otthoni fogyasztók ellátása érdekében csökkenti az inverter teljesítményét.

Keresés a termékek között

Back to Top
Product has been added to your cart