Otthonfelújítási Támogatás 2024 - 28.hu
A 28.HU WEBÁRUHÁZ ÜZEMELTETŐJE A TOP NRG ENERGETIKAI VÁLLALAT

Teljeskörű, ingyenes projekt-ügyintézéssel várjuk meglévő és új ügyfeleinket!

Várhatóan 2024. július 1-től válik elérhetővé a REPowerEU pályázat, az állam által biztosított akár 3,5 millió forint vissza nem térítendő támogatás és kedvezményes hitel lehetőség lakossági energetikai felújításra. A 224 milliárd forint keretből akár mintegy 20 ezer, 1990. december 31. előtt épült ingatlan részesülhet a programban!

A hamarosan induló pályázat keretein belül természetes személyek és társasházak igényelhetik a támogatást. A beruházás összköltsége maximum 7 millió forintot érhet el, melynek minimum 14,3%-át önerőből kell megfinanszírozni az Otthonfelújítási támogatás 2024-es igénybevételéhez a tulajdonos részéről. A projekt maradék elszámolható költsége egy kedvezményes hitel és egy vissza nem térítendő támogatás közt oszlik meg. A megoszlás aránya a jövedelemtől és a járás fejlettségétől függ.

A beruházás után az épület primer energiahatékonyságának legalább 30%-kal kell javulnia, melynek igazolásához energetikai tanúsítvány készítése szükséges a beruházást megelőzően és annak befejezését követően is!

Igénybe vehető korszerűsítések, melyek kivitelezésében tudunk segíteni:

  • elektromos fűtéskorszerűsítés
  • nyílászáró csere és -korszerűsítés
  • használati melegvízrendszer korszerűsítése (önállóan nem támogatható)
  • az energetikai korszerűsítéshez kapcsolódó helyreállítási, javítási munkálatok költségeinek finanszírozásása

A pályázat még nem jelent meg, így a felhívás megjelenésekor elképzelhető, hogy változnak a kritériumok és további feltételeknek is meg kell majd felelni! Csapatunk azonban már most nagy erőkkel készül arra, hogy a lehető legmagasabb szakértelemmel szolgálhassa ki pályázóit, az egész folyamatot egy kézben tartva; a tervezéstől az INGYENES pályázati és hitelügyintézésen át a kivitelezésig!

Jelentkezés

    Keresés a termékek között

    Back to Top
    Product has been added to your cart