A 28.HU WEBÁRUHÁZ ÜZEMELTETŐJE A TOP NRG ENERGETIKAI VÁLLALAT

Full NRG ipari akkumulátorok 100 kWh-tól akár 1 MWh teljesítményig

Ipari méretű energiatároló rendszerek komplett kivitelezését biztosítjuk a piacon egyedülállóan új FULL NRG ipari akkumulátorainkkal, melyek élettartama meghaladja a 8500 ciklust, 12 év garancia mellet.

A rendszer WIFI-ről távvezérelhető, működése saját kamerarendszerén keresztül ellenőrizhető, valamint saját beépített tűzoltó rendszerrel is rendelkezik.

Napelemes rendszerrel nem rendelkező vállalatok számára is kifizetődő beruházás lehet az energiaszolgáltatóktól való függetlenedés céljából!

Adatlap (HU)
Full_NRG_215kWh_adatlap

Datasheet (ENG)
Full_NRG_215kWh_datasheet

Az ipari napelemes rendszerek energia tárolásának előnyei

Az energiahatékonyság és fenntarthatóság iránti növekvő igények mellett az ipari szektorok egyre inkább igyekeznek korszerűsíteni energiaellátási rendszereiket. Az ipari napelemes rendszerek elterjedése számos vállalkozás számára kiváló lehetőséget kínál az energiaköltségek csökkentésére és a környezetvédelmi célok elérésére. Azonban az éjszakai vagy felhős időszakokban jelentkező energiahiányok miatt az ipari vállalkozásoknak szükségük van hatékony energia tárolási megoldásokra.


Kérje egyedi ajánlatunkat ipari méretű energiatároló rendszerek, carport-ok és egyéb energetikai megoldások kivitelezésére!

Folyamatos energiaellátás: az ipari napelemes rendszerek által termelt energia jelentős részét tárolórendszerekben lehet elhelyezni. Ennek eredményeként a vállalkozások képesek folyamatosan biztosítani a szükséges energiát, még akkor is, ha a napsütéses időszakok rövidebbek vagy felhős napok következnek be.

Rugalmasság és önfenntartás: az energia tárolásának lehetősége növeli az ipari egységek autonómiáját. A tárolt energia segítségével a vállalkozások képesek szabályozni és optimalizálni az energiafelhasználásukat, csökkentve ezzel a kiszolgáltatottságukat a hagyományos energiaellátási rendszerek ingadozásai iránt.

Ár- és időmegtakarítás: az energia tárolásának lehetősége segíthet elkerülni a csúcsidőszakok alatti drágább villamosenergia-tarifákat, mivel a vállalkozások a napenergia csúcsidőszakában termelt energiát tárolva, az drágább időszakokban használhatják fel. Ezáltal az ipari egységek jelentős költségmegtakarításokat érhetnek el az energiafelhasználás terén.

Környezetvédelmi előnyök: az energia tárolása lehetővé teszi, hogy az ipari vállalkozások csökkentsék a hagyományos energiatermelési módszerek által okozott környezeti terhelést. Az ipari napelemes rendszerek és energia tárolásuk összességében hozzájárulnak a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez és az üvegházhatású gázok kibocsátásának minimalizálásához.

Hosszú távú befektetés: az energia tárolására képes ipari napelemes rendszerek hosszú távon megtérülő beruházásnak tekinthetők. Az egyszeri beruházás megtérülése után a vállalkozások hosszú időn keresztül élvezhetik az alacsonyabb energiafelhasználás és költségek előnyeit.

Az ipari napelemes rendszerek energia tárolásának lehetőségei jelentős előrelépést jelentenek az energiahatékonyság és fenntarthatóság terén. Az energia tárolására képes rendszerek bevezetése nemcsak az energiaellátás függetlenségét és stabilitását növeli, hanem hozzájárul a vállalkozások környezettudatos működéséhez is. Az ipari szektor számára az energia tárolása a jövőbeni sikeres és fenntartható üzemeltetés alapvető részévé válik. A fentarthatóbb üzemeltetés már nem technikai kérdés, hanem már egy tudatos stratégia része. Ebben tud segíteni a TOP NRG Energetikai Vállalat, tájékozódjon a lehetőségekről a fenti  Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltését követően!

Az energia tárolók ciklus száma, vagyis az akkumulátorok ciklus élettartama kiemelkedő fontosságú az ipari alkalmazásokban. Itt a “ciklus” egy teljes töltési és kisütési folyamatot jelent.

Az ipari környezetekben általában nagy teljesítményű akkumulátorokat használnak, amelyek gyakran intenzív használatnak vannak kitéve, például az energia tárolására napelemes vagy szélerőművekben, a teherautók és buszok hibrid vagy elektromos meghajtásában, vagy a tartalék energia tárolásban. Ezekben az alkalmazásokban az akkumulátoroknak hosszú élettartamra van szükségük, mivel az üzemeltetési költségek jelentősek lehetnek, és a rendszer szünet nélkül működőképesnek kell lennie.

Az akkumulátorok ciklusélettartama jelzi, hogy hány töltési és kisütési ciklust képes kibírni az akkumulátor, mielőtt jelentősen csökken a teljesítménye vagy a kapacitása. Az ipari környezetekben az akkumulátorok hosszú élettartama kritikus fontosságú a gazdaságos és megbízható működés érdekében. Minél hosszabb a ciklus élettartam, annál ritkábban kell cserélni az akkumulátort, ami jelentős megtakarítást jelenthet a hosszú távú üzemeltetés során.

Ezenkívül az akkumulátorok ciklus élettartamának hossza szintén környezetbarát szempontból fontos lehet, mivel a hosszabb élettartamú akkumulátorok kevesebb hulladékot termelnek, és kevesebb nyersanyagot igényelnek az újrahasznosításhoz vagy az új akkumulátorok gyártásához. Ezáltal a ciklus élettartam fontos tényezővé válik az ipari akkumulátorok kiválasztásakor.

Keresés a termékek között

Back to Top
Product has been added to your cart